maanantai 20. maaliskuuta 2017

Daily Budgetin testausta

Maaliskuun palkkapäivänä päätin kokeilla Daily Budgetia hieman syvällisemmin. Ilmaisversiota tietenkin, se toimii vallan oivallisesti, kunhan vähän luovii. Oh ja behold, topakkuutta täynnä maksoin laskuni palkkapäivänä ja säädin DB:n meno-osuuden vastaamaan tilillä kelluvaa summaa. Jotta elämä ei olisi liian rajoittunutta, säädin ajan kahteen viikkoon. Eli kuun loppuun syynään, josko onnistun pitämään päiväbudjettini. Se onkin jotenkin kannustavaa, kun joka päivä buduun napsahtaa uutta kulutettavaa ja jos et osta mitään, seuraavan päivän summaan lisätään edellinen. Tällä hetkellä laahaan jäljessä noin 100 €....

Suosittelen kokeilemaan apsia, koska on jotenkin palkitsevaa katsoa käytettävissä olevien varojen kasvavan joka päivä ja pakollisen kauppareissun osuessa kohdalle yrittää pysyä DB:n antamassa budjetissa. Samalla sovellus hieman hillitsee ostohaluja, kannustaa pysymään budjetissa ja palauttaa niitä jo kauan sitten hämärtyneitä rajoja visan ja pankkitilin välissä.

Tuhluriprinsessalle on jo nyt valjennut, että kuukausittain käteen jätettävä summa on liian pieni eli laskuja on liikaa eli kulutan liikaa eli elän yli varojeni.

Lataa Daily Budget -sovellus tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti