maanantai 27. elokuuta 2018

Elokuun 28. Mikä ihana päivä!Tuhluri is baaackkkk!!!
Jestas mikä kesä takana! Ainakin kelit ovat suosineet auringonpalvojia, ja syksy ja sateet voi puolestani tulla.

Image result for verokarhuJa mikä parasta, elokuun 28. on jo ihan kulman takana, ja sehän on tuhlaajan paras päivä, eli verotuspäätösten postituspäivä.

Ennen Tuhluri ei paljon oikaisuja verotukseen hakenut, saati edes tarkistanut verotuspäätöksen oikeellisuutta, mutta nyt on uusi ääni kellossa. Oman verotuksen tarkistaminen kannattaa, koska siellä voi olla virheitä. Voin sanoa näin kokemuksen kevyellä rintaäänellä, koska tarkistin verotuksen ensimmäistä kertaa ja heti löysin virheen! Verotusta voi oikaista 3 vuotta taaksepäin, tosin en ole vielä palannut aikaisempiin, vaikka tuosta virheestä päätellen kannattaisi. Nyt jopa hieman jännittää, meneekö oikaisu verokarhun kurkusta kokonaisena nielaisten. Siellä on kaikkea jännittävää tarjoiltu by Tuhlaajaprinsessa, kuten matkakulut, työhuonevähennys, sijoittamiseen liittyvät vähennykset (tappiot!! no ei, vitsi vitsinä).

Noin tuhlauksen kannalta kesä meni maltillisesti ja tehdyt reissut noin suurin piirtein budjetin mukaisesti, joten mitään katastrofia en saanut aikaan, ainakaan Visa-kortin puolella. Tosin, nyt tulee Visa-lyhennyksiin muutaman kk tauko. Sovimme jo hiihtolomareissusta, ja jos haluaa edulliset lennot koulujen loma-aikaan, pitää olla erittäin ajoissa liikkeellä. Joten, elokuulle pärähti hiihtolomalentojen kulu. Sen jo tosin maksoinkin pois, mutta nyt syyskuulle on tulossa auton kaikki muut kulut, paitsi huolto. Koska auto syö valtaosan käteen jäävästä rahasta, syyskuussa en lyhentele ylimääräistä asuntolainasta tai saa säästöön mitään tai lyhennä Visa-kulua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti