maanantai 19. kesäkuuta 2017

Klarnasta kevytvaihtoehto Visa-luotolle

Povaan Klarnasta ja vastaavista palveluista tiukkaa vastusta luottokortille. Aika monessa (tällä hetkellä lähinnä verkon vaatekaupassa) paikassa voi maksaa luottokortin sijasta Klarnan palvelulla. Hyvää palvelussa on se, että saat tilauksen ensin kotiin, ja laskun eräpäivä on vasta parin viikon päästä.

Ainakaan tällä hetkellä Klarna-lasku ei maksa mitään ylimääräistä ja käyttö on äärimmäisen helppoa. Huonoa tässä mallissa on se, että itse ei voi valita eräpäivää. Luonnollisesti voin kommentoida aihetta, koska tietenkin tuhluriprinsessa on kokeillut tätäkin vaihtoehtoa.

Mainosmaisesta alusta huolimatta tämän postauksen tarkoitus ei ole saattaa holtittomia rahankäyttäjiä jälleen yhteen loukkuun. Jos kuitenkin pohdin asiaa muutamalta kantilta, löydän muutaman hyvän puolen aiheesta.

  1. Kilpailun kiristyminen yleensä tietää kuluttajalle edullisempia diilejä. 
  2. Koska lasku seuraa vääjäämättä perässä, kuluttajan on pakko miettiä (toivottavasti etukäteen) miten saan laskun eräpäivänä maksettua ja onko minulla tähän varaa.
  3. Ostoksen voi myös paloitella osamaksuiksi. Tämä on todellakin tyyriin kallista, mutta mahdollista ja joissain tilanteissa oikein oiva vaihtoehto. 
Noin. Tämän kirjoitelman myötä tuhluriprinsessa suunta kesäheinälaitumille ja palaa ahdistuneena...tai siis kukkaronsa hallitsijana...takaisin ruotuun elokuun puolella. Oikein hyvää kesää lukijat! Tuhlatkaa vastuullisesti 😗! 

Edit ti 27.6. Kauppalehti: Visa sijoittaa Klarnaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti