tiistai 30. tammikuuta 2018

3 euron tammikuu


Onnittelut, tuhluriprinsessa! Olet sitkeällä ja määrätietoisella, vuosia kestäneellä työllä, joka kuukausi pettymystä niellen, hämmästynyttä teeskennellen ja totuuden edessä jälleen alusta aloittaen VIHDOIN päässyt tilanteeseen, jossa tilillesi on jäänyt menojen ja laskujen jälkeen rahaa. Eikä mikään vaatimaton yksi raha, vaan ihan kolme rahaa! 3 euroa tilillä!


Vaikka tässä nyt rohkeasti uhmataan karman lakia, niin haastattelen itse itseäni tästä upeasta saavutuksesta, ja koitan nukkua yli huomisen suoraan helmikuuhun, jolloin voin jälleen aloittaa alusta ja yrittää toisintaa tämä upea saavutus ja ehkä jopa tuplata voittopotti siihen kuuteen euroon! 

Miltä nyt tuntuu? 
No ei oikeasti yhtään miltään. Ei hyvältä eikä huonolta. Ei ainakaan voitolta. Pitää sulatella vielä. Ei ollut helppoa. Vaatii paljon, mutta tämä on oikea suunta. Korjaan, tämä on ainoa suunta. Kyllä tähän tottuu, repsahduksesta maksaa (kirjaimellisesti) kauan eli vuosia.

En edes uskalla ajatella, miltä pankkitilini tai säästötilini näyttäisi, jos olisin ymmärtänyt tehdä tämän ryhtiliikeen esimerkiksi 10 vuotta sitten. 

Ja sitten vähän jenkkityylistä hapatusta, jotta elämä ei valu pessimismiin: aloita jo tänään! Koskaan ei ole liian myöhäistä! Sinäkin voit päästä oman itsesi herraksi!

Kaduttaako?
Eletty elämäkö? Ei missään nimessä.

Mutta tuhlauspuolella kaikki turhat ostokset KYLLÄ. Erityisesti sellaiset, joita ei saa myytyä eteenpäin tai edes annettua sopivaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Sellaiset, joita katsoessa ainoa kysymys päässä on "what was I thinking".

Miten tästä eteenpäin? 
En ole vielä saavuttanut tavoitteitani, jos tili on juuri ja juuri plussan puolella yhtenä kuukautena. Seurantajakso on kuitenkin ollut 18 kk. Eli matka jatkuu. Mutta nyt tiedän, mitä pitää tehdä. Nyt pitää vain tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti